Nominera till studentsektionens styrelse 2019-2020

Studentsektionens styrelse hanterar nationella frågor som rör studenternas framtida
arbetsmarknad och deras situation under studietiden. Styrelsen strävar efter bättre
förhållanden för studenterna på de olika lärosäten i Sverige.

Studentsektionens centrala styrelse består av en ordförande och minst 4 ledamöter som väljs på ett årsmöte varje år. Varje lärosäte med en farmaceutisk grundutbildning har rätt att finnas representerad i studentsektionens styrelse. Studentsektionens ordförande sitter även med i förbundsstyrelsen, således finns studenternas åsikter representerade i förbundets högsta ledning.

Du som är apotekar- eller receptariestudent har nu möjlighet att nominera din kandidat till studentsektionens styrelse för verksamhetsåret 2019-2020. Nominera genom att fylla i nomineringsblanketten nedan och maila den sedan till: N.A@sverigesfarmaceuter.se . De nominerande kommer efter sista datum för nominering, den 15/5, att kontaktas av valberedningen. 


Nomineringsblankett till studentsektionen 2019-2020

 

Årsmötet infaller den 25 maj 2019. Mötet anordnas i Uppsala, men studentmedlemmar i Sveriges Farmaceuter har även möjlighet att närvara via en livesändning. Alla studentmedlemmar i Sveriges Farmaceuter är välkomna till årsmötet och tillsammans röstar vi fram den nya studentsektionsstyrelsen.

Observera att du är anonym i din nominering. Valberedningen kontaktar de nominerade kandidaterna löpande. Nomineringsformuläret hittar du genom att scrolla ner på sidan. Nomineringen är öppen till och med den 15/5.

Här hittar du vanliga frågor och svar om årsmötet