Chefstidningen

Du som är chef och medlem i Sveriges Farmaceuter har möjlighet att ta del av Chefstidningen som en kostnadsfri medlemsförmån. Chefstidningen är ett HR- och ledarskapsmagasin för akademiker, och har en upplaga på 25 000 exemplar.

Chefstidningen är en unik förmån enbart för våra medlemmar som är chefer eller egenföretagare. Prenumerationen på Chefstidningen ingår i ditt medlemskap från och med 2022. Är du chef men inte har fått tidningen kan du behöva se över att du har fyllt i att du är chef på "Min sida".

Nylansering av Chefstidningen

I januari 2022 lanserades Chefstidningen i nytt format. Cirka hälften av det journalistiska materialet i webbtidningen är publikt. Premiummaterialet, som ingår i din prenumeration, ligger bakom betalvägg och du måste logga in för att kunna ta del av det. Du loggar in genom att klicka på "Logga in" uppe till höger på Chefstidningens startsida.

Om Chefstidningen

Chefstidningen ges ut både som magasin och som webbtidning. Magasinet skickas till din brevlåda åtta gånger per år. Utöver det publicerar de nya artiklar kontinuerligt på webben. Ungefär hälften av innehållet i webbtidningen är publikt, men i övrigt är innehållet exklusivt för våra chefsmedlemmar.

I tidningen kan du bland annat läsa om:

  •  ledarskap, ledning, organisation och HR för akademiker.
  •  forskning och fördjupning.
  •  inspirerande chefer som berättar om sitt ledarskap.

 


Chefstidningen ägs av Akademikermedia och utbildning AB, som via Akademikertjänst ägs av Saco-förbunden Sveriges Farmaceuter, Akademikerförbundet SSR, Sveriges Ingenjörer, DIK, Naturvetarna och Arbetsterapeuterna.