Chefstidningen - Vanliga frågor och svar

Hur prenumererar jag på Chefstidningen?

Om du är chefsmedlem i Sveriges Farmaceuter ingår en kostnadsfri prenumeration på Chefstidningen redan i ditt medlemskap.

Är du inte chefsmedlem, kan du själv välja att prenumerera på Chefstidningen. Det kostar då 79 kronor i månaden. Prenumerationen har ingen uppsägningstid. Du börjar, och avslutar, din prenumeration när du vill. Klicka här om du vill prenumerera på Chefstidningen. 

Vad ingår i min prenumeration?

Som prenumerant får du tillgång till allt låst material på sajten, plus ledarskapsmagasinet Chefstidningen hem i brevlådan åtta gånger om året.

Jag vill inte ha någon papperstidning utan endast läsa Chefstidningen digitalt. Hur gör jag?

Logga in på Chefstidningen.se och kryssa i rutan att du inte vill ha papperstidning, utan endast inlogg till Chefstidningens digitala plattformar. Ladda sedan ner appen Chefstidningen där du enkelt kan följa e-tidningen. Och följ Chefstidningen.se.

 

Jag vill ha Chefstidningen som e-tidning i min läsplatta - hur gör jag?

Ladda ner appen Chefstidningen på Appstore eller Google Play.

När du ska logga in i appen väljer du ”skapa konto” och får en bekräftelse i din mejlkorg. Klicka på den och du är inne!

Om Chefstidningen saknar din mejladress i sitt register kommer systemet att fråga efter ditt id-nummer.

Kontrollera då att mejladressen du använder är densamma som den du använder i kommunikationen med Sveriges Farmaceuter om du får tidningen som förmån.

Fungerar det ändå inte - kontakta redaktionen@chefstidningen.se så hjälper de dig.

I e-tidningen kan artiklar klickas upp till läsläge där du själv reglerar storlek på text och radavstånd. För maximal tillgänglighet finns också en talsyntes, trycker du på en knapp så läser paddan eller mobilen upp artikeln för dig. 

Artiklar kan också enkelt delas i sociala medier, via Messenger eller mejl.