Chef

Sveriges Farmaceuter har många medlemmar som är chefer. Under arbetslivet är det dessutom många som går in och ut ur chefsroller.

Som chef eller ledare fyller du en viktig funktion för dina medarbetare, för verksamheten och för förbundet. Både genom yrkeserfarenhet och position i företaget kan du som chef bidra med en unik förståelse för verksamheten och för hur fackliga mål såsom god löneutveckling, bra arbetsmiljö, kompetensutveckling samt jämställdhet kan förverkligas. Du har en strategiskt viktig position och mandat att påverka.

Genom att vi har korrekta uppgifter om dig i vårt medlemsregister kan du kontinuerligt få del av information och erbjudanden från förbundet som är riktat specifikt för dig i din roll som chef och ledare. Kontrollera dina uppgifter på "Min sida". 

Som chef och ledare har du en självklar plats i Sveriges Farmaceuter. Du kan få kvalificerad rådgivning i frågor som rör din lön, ditt anställningsavtal och din trygghet i anställningen likväl som att vi kan vara ditt bollplank när du vill ha någon att diskutera yrkesfrågor med.

Här är några av de medlemsförmåner som du kan ha nytta av i ditt chefskap:

Rådgivning och förhandlingshjälp

Få kvalificerad rådgivning om dina villkor, ditt uppdrag och din roll som chef och ledare. Om du får problem i din anställning så hjälper vi dig.

Kontakta medlemsrådgivningen och prata med förbundets ombudsmän

Chefsspecifik lönestatistik

Genom SACO får du tillgång till chefsspecifik lönestatistik. Du behöver vara medlem och inloggad för att ta del av denna statistik.

Ta del av Sacos chefsspecifika lönestatistik

Inkomstförsäkring

Som ordinarie medlem i Sveriges Farmaceuter har du tillgång till vår förmånliga inkomstförsäkring som ingår i medlemskapet. Du kan även teckna en tilläggsförsäkring. 

Läs om inkomstförsäkringen.  

Försäkringsrådgivning

Sveriges Farmaceuter är delägare i Akademikerförsäkring och kan härmed erbjuda prisvärda försäkringar för dig och din familj.

Läs om Akademikerförsäkring

Chefstidningen

Som chef och medlem i Sveriges Farmaceuter får du en kostnadsfri prenumeration på Chefstidningen, ett prisbelönt HR- och ledarskapsmagasin för akademiker. Tidningen ges ut som ett magasin med åtta nummer per år, samt som e-tidning.

Läs om Chefstidningen

Chefsnyhetsbrev

Saco gör stora satsningar på chefer. Genom rapporter, seminarier och inte minst det nya nyhetsbrevet kan du ta del av allt det.

Prenumerera på Sacos chefsnyhetsbrev