2019-01-15

Vill du inte ha skattereduktion för din medlemsavgift?

Förra regeringen beslutade att de som betalar över 400 kronor i fackförbundsavgift per år har rätt att göra avdrag i deklarationen för en fjärdedel av årsavgiften. Avdragsmöjligheten gäller från den första juli till sista december 2018.

Sveriges Farmaceuter kommer att skicka kontrolluppgift till Skatteverket för alla medlemmar som har betalat medlemsavgift under perioden ovan.

Om du av något skäl INTE vill att vi översänder en kontrolluppgift till Skatteverket för att du ska erhålla skattereduktionen måste du meddela oss det, senast på fredag 18 januari. Mejla då till medlemsregistret@sverigesfarmaceuter.se

Om vi INTE tillåts översända kontrolluppgift kommer du alltså INTE att erhålla avdrag i din preliminära självdeklaration.

Om du vill ha skatteavdraget och känner dig tillfreds med att vi skickar kontrolluppgift till dig och Skatteverket behöver du inte göra någonting.

Kontrolluppgifter kommer, om du inte undanber dig det, att skickas till dig per post, alternativt till din digitala brevlåda på KIVRA, om du har aktiverat en sådan.

Nyheter

Sveriges Farmaceuter: ”Ungas recept ska kunna skyddas, men på ett modernt sätt.”

2019-02-11

E-hälsomyndigheten utarbetar just nu en rad åtgärder för att ungas recept ska ges ökat...

Förbundet vill motverka stuprörstänk med nytt pris

2019-02-07

Sveriges Farmaceuter är en av sju fack- och professionsförbund som, tillsammans med tidningen...

Sveriges Farmaceuter får medel för att fortsätta med SENNA-projektet 2019

2019-01-29

Sveriges Farmaceuter har, tillsammans med Sveriges apoteksförening, LIF, Almega Tjänsteförbunden...