Internationella Farmaceutdagen

Den 25/9 hyllar vi Sveriges alla farmaceuter genom Internationella Farmaceutdagen. 

Initiativet till Internationella Farmaceutdagen (World Pharmacists Day) togs av FIP (The International Pharmaceutical Federation) och arrangeras sedan 2010 varje 25 september. Syftet med dagen är att lyfta fram värdet av farmaceuters profession och betydelse för människors hälsa internationellt.

Sveriges Farmaceuter bjuder på tårta!

Sveriges Farmaceuter vill gärna bjuda dig och dina kollegor på en tårta för att bidra till ert firande av Internationella farmaceutdagen. 

För att bjuda dig och dina kollegor på en tårta vill vi att du:

a) Värvar en ny medlem på din arbetsplats 
Det finns som du vet många skäl att vara medlem i Sveriges Farmaceuter. Några av dessa hittar du här (om du vill visa din kollega). Tänk också på att både du och din kollega får tillgång till vår värvningskampanj och får en månads medlemskap i förbundet helt kostnadsfritt (värde 299 kr) vardera.  

eller

b) Säkerställer att alla anställda farmaceuter på arbetsplatsen redan är medlemmar i Sveriges Farmaceuter
Vi dubbelkollar såklart detta i våra register.

Hur får jag tårtan betald?

Du betalar initialt för tårtan själv, men skickar sedan kvittot till oss. Instruktioner om hur du går till väga för att få tillbaka pengarna för ditt utlägg skickas i ett separat mail till den e-postadress som du anger i formuläret nedan.

Observera att fält markerade med "*" är obligatoriska.

Uppgifterna som samlas in i formuläret används för administration kring återbetalning av tårtan, därefter raderas dem. Här kan du läsa mer om vår personuppgiftshantering 

Ja tack, jag vill gärna ha en tårta till min arbetsplats

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret.