Årets Farmacistudent

Sedan 2015 delar Sveriges Farmaceuters ut priset Årets Farmacistudent. Syftet med utmärkelsen är att uppmärksamma personer som kan ses som goda exempel och som på något sätt bidragit till att förbättra farmacibranschen eller farmacistudenters situation, och på så sätt inspirera farmacistudenter till engagemang i sin profession.

Om Årets Farmacistudent

Sedan 2015 delar Sveriges Farmaceuters ut priset Årets Farmacistudent. Syftet med utmärkelsen är att uppmärksamma personer som kan ses som goda exempel och som på något sätt bidragit till att förbättra farmacibranschen eller farmacistudenters studier/utbildning, och på så sätt inspirera farmacistudenter till engagemang i sin profession.Vinnaren får, utöver den ärofyllda titeln "Årets Farmacistudent" även ett stipendium till ett värde av 5000 kr. 

Nominera Årets Farmacistudent nu!

Nu kan du nominera Årets Farmacistudent 2018. Är du, eller känner du en eldsjäl som studerar till farmaceut och som entusiastiskt kämpar för att förbättra utbildningen, branschen eller farmacin i stort?

Nominera genom att skicka ett mail till: N.A@sverigesfarmaceuter.se, där du anger din motivering samt kontaktuppgifter till den som du nominerar. Vi vill ha din nominering senast den 10 juni.

Tillkännagivande av pristagare

Pristagaren tillkännages i samband med Internationella Farmaceutdagen, 25 september, och får möjlighet att presentera sig själv vid Årets Farmaceuts föreläsning 2-3 veckor därpå.

Tidigare pristagare

 Här är alla som fått utmärkelsen sedan den började delas ut 2015

Har du frågor om Årets Farmacistudent, kontakta studentansvarig Nathalie Ahnemark Levin, N.A@sverigesfarmaceuter.se