Årets Farmacistudent - nominera nu!

Sedan 2015 delar Sveriges Farmaceuters ut priset Årets Farmacistudent. Syftet med utmärkelsen är att uppmärksamma personer som kan ses som goda exempel och som på något sätt bidragit till att förbättra farmacibranschen eller farmacistudenters situation, och på så sätt inspirera farmacistudenter till engagemang i sin profession.

Om Årets Farmacistudent

Sedan 2015 delar Sveriges Farmaceuter ut priset Årets Farmacistudent. Syftet med utmärkelsen är att uppmärksamma personer som kan ses som goda exempel och som på något sätt bidragit till att förbättra farmacibranschen eller farmacistudenters studier/utbildning, och på så sätt inspirera farmacistudenter till engagemang i sin profession. Vinnaren får, utöver den ärofyllda titeln "Årets Farmacistudent" även 5000 kr. 

Nu är det dags att nominera din kandidat
Vem vill du se som Årets Farmacistudent? Nominera din kandidat genom att mejla kandidatens namn, lärosäte, utbildningsprogram och din motivering till n.a@sverigesfarmaceuter.se

Nomineringen är öppen fram till och med den 16:e augusti.

Tillkännagivande av pristagare
Pristagaren tillkännages i samband med Internationella Farmaceutdagen, 25 september, och får möjlighet att presentera sig själv vid Årets Farmaceuts föreläsning 2-3 veckor därpå.

Tidigare pristagare

 Här är alla som fått utmärkelsen sedan den började delas ut 2015

Har du frågor om Årets Farmacistudent, kontakta studentansvarig Nathalie Ahnemark Levin, N.A@sverigesfarmaceuter.se