För dig som chef – ett morgonseminarium om friska organisationer och arbetsmiljö

14 november 07:15 – 11:30

Plats: Neptunigatan 1, Malmö

Johan Victor från Ledarskap1 och Sveriges Farmaceuters arbetsmiljöexpert Lena Jäger föreläser för dig denna morgon!

Johan Victors föreläsning "En utbrändhet - två perspektiv” är en personlig berättelse om hur det faktiskt är att gå in i väggen och vad Johan som individ lärt sig av resan. Johan analyserar sedan med hjälp aktuell forskning och sin erfarenhet som mellanchef och ledare, vad organisationer och ledare kan göra för att förebygga och undvika stressrelaterade sjukskrivningar. Föreläsningen syftar även till att ge verktyg till ledare och chefer hur de såväl kan förebygga men även förhålla sig till individer som är på väg att drabbas av utbrändhet.

Lena Jäger, Sveriges Farmaceuters arbetsmiljöexpert, föreläser om chefens arbetsmiljöansvar på arbetsplatsen. I denna föreläsning kommer Lena bland annat att gå igenom vad arbetsmiljö är och omfattar, vilket ansvar du har som chef, att ges förutsättningar för sitt ansvar, viktiga lagrum samt chefens egen arbetsmiljö. Detta syftar att ge dig i din roll som chef viktig kunskap om och insikter i betydelsen av en god arbetsmiljö - i organisationen, för dig som chef och för dina medarbetare.   Ta med dig kunskap, information och inspiration hem till din egen verksamhet för arbetet med att hålla en frisk arbetsplats för dig och dina medarbetare!

Var: Neptunigatan 1, Malmö,
När: 14 november, klockan 07:15-11:30 (frukost serveras 07:15, föreläsningen börjar 07:30)
Övrigt: Vi bjuder på frukost och pausfika

Anmäl dig här


Begränsat antal platser. Anmälan är bindande, kan du inte närvara går det självklart att överlåta din plats till en chefskollega.

Gratis för Sveriges Farmaceuters medlemmar. Övriga betalar in 300 kr via Swish till nr 123 571 50 81 med kod Chef

Om du skulle få förhinder bör du avanmäla dig. För frånvaro som inte anmälts minst 48 timmar innan eventet, tillämpas en No-show på 200 kr.

För att kunna anordna kurser, resor och arrangemang behöver vi personuppgifter från dig, såsom namn, telefonnummer, e-post och kostavvikelser. Så snart evenemanget är genomfört kommer dessa uppgifter att raderas. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Kalender
nov
20

20 november 14:00 – 15:00

FIP webinarium: Clostridium difficile infection management and outcomes

Webbaserat seminarium
nov
23

23 november 12:00 – 24 november 12:00

Fullmäktige

Ulfsunda slott, Margretelundsvägen 125, Bromma
nov
28

28 november 12:00 – 13:00

Hej Student! Karriärlunch i Uppsala med 3 kliniska farmaceuter

Uppsala universitet, BMC, sal meddelas inom kort