Fackligt informationsmöte Kronans apotek region 3

24 november 2020, 19:00 – 21:00

Plats: Vasagatan 48

Fackligt informationsmöte, för Sveriges Farmaceuters medlemmar inom Kronans apotek i Region 3 – Stockholm

Välkommen på fackligt informationsmöte!

Deltagande sker på betald arbetstid baserat på utvecklingsavtalet och samverkansavtalet inom Kronan. Dessa ger varje facklig medlem rätt till fem timmars facklig information på arbetstid per år, efter att tid för möte förhandlats med företaget.

Ersättning under resa till och från lokalen hanteras i enlighet med hur resor till utbildningar i företagets regi ersätts.

Se gärna till så att någon från ert apotek deltar så att alla enheter får representation och kunskap. Anmäl er så snart som möjligt. Varje möte kommer att ha ett högsta antal deltagare för att vi ska kunna hålla säkra avstånd till varandra, i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Mejla önskemål om deltagande till daniel.skoglund@sverigesfarmaceuter.se

Mötet leds av Daniel Skoglund, förändringsledare på Sveriges Farmaceuter.
Sveriges Farmaceuter bjuder på dryck och lättare tilltugg, till samtliga föranmälda, i samband med infomötet. Anmäl dig och eventuella kostönskemål till daniel.skoglund@sverigesfarmaceuter.se

Då antalet platser är begränsat är det ”först till kvarn” som gäller. Vi återkommer snarast med besked om det finns platser på det datum du önskar. Kan du flera datum, ange gärna vilka.

Anmäl även ditt intresse till din chef
Anmäl även till din chef att du vill gå på mötet så att du kan få arbetstid för det.

Kalender

jun
08

08 juni 2021, 00:00 – 20 juni 2021, 23:59

Digital föreläsning med Anna Bennich

Digitalt