Vi engagerar oss!

Det lönar sig att engagera sig under studietiden. Det ger dig en extra merit på ditt CV när du söker jobb. Här kan du läsa mer om drivna studenter som valt att engagera sig i Sveriges Farmaceuter.

Studentsektionens styrelse

Här kan du läsa mer om studentsektionens styrelse

Studentambassadörer

Här berättar våra studentambassadörer om sig själva. Vill du komma i kontakt med våra studentambassadörer gör du detta enklast genom Studentansvarig Nathalie Ahnemark, nathalie.ahnemark@sverigesfarmaceuter.se

Vill du bli en del av studentambassadörsgänget du också? Läs mer om uppdraget här

Uppsala universitet

Paniz Yousefi, apotekarstudent
"Förutom mina studier och mitt engagemang i Sveriges Farmaceuter har jag ett integrationsprojekt för barn, eftersom jag tycker att idrott och hälsa har en stor koppling till lärdom. Som person är jag glad, driven, öppen och ärlig. Som studentambassadör får jag chansen att utöka mitt kontaktnät och träffa nya människor, vilket jag tycker är jättekul. Jag får vara med och genomföra många roliga evenemang, mässor och inspirationsföreläsningar för studenterna. Att arbeta för Sveriges Farmaceuter är otroligt givande och roligt!"

Göteborgs universitet

Waleed Warsame, apotekarstudent
"Idag är jag kassör för två olika utskott på Sahlgrenska Akademin och är en av tre studentrepresentanter i vår klass. Detta engagemang har gett mig väldigt intressanta och lärorika uppdrag, samt gett mig en inblick på samspelet mellan universitet och arbetsliv. Det nyfunna intresset fick mig att ansöka som studentambassadör. Jag ser fram emot att representera Sveriges Farmaceuter och tror att jag kan bidra med mycket för att utveckla och sprida lärdom om Sveriges Farmaceuter"

Umeå universitet

Caronlie Vannefors, apotekarstudent
"Jag läser Jag läser sedan i höstas apotekarprogrammet på distans i Umeå. Jag bor i Lund med min man Kim och katten Ralph. När jag inte pluggar tycker jag om att umgås med familj och vänner och att spela golf. Hälsa och medicin har alltid intresserat mig, vilken är den största anledningen till att jag valde att läsa till apotekare. Innan jag började på apotekarprogrammet arbetade jag som tandhygienist. Min passion för tänder och deras ägare fortsätter, men nu på ett lite mer holistiskt vis"


Sara Granath, apotekarstudent
"Jag jobbade som kock innan och bestämde mig för att det var dags att byta inriktning, så nu läser jag första året på apotekarprogrammet och trivs som fisken i vattnet. En perfekt dag för mig är jag ute i naturen tillsammans med min hund. Jag  älskar utmaningar och tar gärna en chans att utvecklas. Jobbet som studentambassadör ska bli roligt, utvecklande och framför allt viktigt! Jag hoppas på att få träffa mycket människor och kunna engagera studenter att hålla sig uppdaterade och delta i föreläsningar och evenemang"